Workshops

Atelier ZOZO is een workshopatelier. U kunt hier terecht voor gezellige creatieve workshops. Ervaring is niet nodig, met de juiste begeleiding gaat iedereen met iets moois naar huis.

Wij bieden workshops aan voor groepen, kinderfeestjes en bedrijfsuitjes/teambuilding. Gezellig met vriendinnen/vrienden, collegas of familie creatief bezig zijn kan vanaf 5 personen, indien u met minder personen wilt komen dan kan dit in overleg. Inclusief koffie/thee iets lekkers, een drankje en gebruik materialen. Vanaf €27,50 per persoon Dagworkshop inclusief lunch vanaf €42.50 per persoon Kinderfeestjes geven wij vanaf minimaal 6 personen en zijn inclusief gebruik materialen, drinken en iets lekkers vanaf €8.50 per persoon

Beeldhouwen

Bij de workshop speksteen krijgt u de beginselen van het werken met speksteen uitgelegd en kunt u natuurlijk zelf uw creatieve kant ontdekken door van een ruwe steen een mooie sculptuur te maken. allereerst een ruwe vorm en daarna wordt er dmv polijsten de schoonheid van de steen naar boven gebracht. duur: 4-6 uur

MOZAIEK

Met de workshop mozaiek kunt u een eeuwenoude techniek nieuw leven inblazen. U heeft de keus uit verschillende ondergronden. De duur van de workshop is afhankelijk van de ondergrond. U kunt werlken met glasmozaiek of met tegelscherven. duur: 3-6 uur

SIERADEN

Vervaardig uw eigen sieraad door van polymeerklei uw eigen kralen en hanger te maken en hiervan een sieraad te vormen. polymeerklei is gekleurde klei die na het bakken in een oventje hard en watervast wordt en waarvan u prachtige vormen kunt maken. deze workshop is inlusief gebruik van materialen, gereedschappen koffie, thee en iets lekkers.

duur 3-6 uur

polymeerkleimaterialen

VILTEN

De basisbeginselen van het vervilten van wol dmv zeep, water en natuurlijk uw eigen inspanning. Ook hier is de duur van de workshop afhankelijk van het voorwerp dat u gaat vilten. Een sjaal, een tas of bloemen zijn enkele voorbeelden. duur:4-6 uur

tas en sjaal

Glasfusen

Met glasfusen wordt bedoeld het samenvoegen van glas, dit gebeurt door middel van warmte. In de workshop leert u om glas te snijden en dit in een door u gemaakt ontwerp te leggen. het glas gaat daarna de oven in en kan een week later opgehaald worden. Glas heeft vele kleuren en mogelijkheden.

duur :3-6 uur

voorbeelden en materialen

Glas in Randlood

In deze workshop kunt u 1 groter of 3 kleinere werkstukken maken , u leert om glas te snijden en als u een ontwerp heeft gemaakt of gekozen dan gaan we dit snijden en later in randlood zetten zodat het aan elkaar gesoldeerd kan worden.

duur 3-6uur

bloem en 3kleinere voorbeelden

Kleiworkshop

Werken met klei bied vele mogelikheden zoals boetseren, opbouwen met kleiplaten of draaien op de pottenbakkersschijf. Het werkstuk dat u maakt moet drogen en daarna nog afgebakken worden dus kan het niet meteeen meegenomen worden. U kunt het werkstuk tijdens de workshop decoreren met kleislib in verschillende kleuren en wordt door ons met transparant glazuur afgebakken.

Duur 3-6 uur

Kleimaterialen

GELEGENHEIDS- WORKSHOP

Workshops met een thema bijvoorbeeld voor de kerst of ter gelegenheid van geboorte, trouwen, of bij teambuilding kan gekeken worden naar een workshop die aansluit bij uw wensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *